فروشگاه اینترنتی سبزآبی، نمایندگی انحصاری فروش اینترنتی لباس نوزاد و کودک برندهای تیک تاک و برگ سبز
سفر با کودکان در نوروز

سفر با کودکان در نوروز

  • 1401/01/03
  • 556
سفر با کودکان می‌ تواند به خاطره‌ انگیز ترین سفر‌های شما مبدل شود، به ‌شرطی که بتوانید نکاتی را رعایت کنید.

بسیاری از پدر و مادر ها از اینکه با نوزاد خردسالشان به سفر بروند وحشت دارند! آن ها یا تصمیم می گیرند که تا هنگام بزرگ شدن فرزندشان سفر نروند، یا با مشقت به سفر می روند و یا اینکه دست به دامان کمک دیگران می شوند. هر چند رفتن به سفر جاده ای با یک نوزاد یا کودک زیر دو سال نیاز به برنامه ریزی مفصل دارد اما با رعایت یک سری نکات به راحتی می توانید سفری دوست داشتنی با نوزادان را تجربه کنید. اما نگران نباشید، انجام برخی از کار ها در این زمینه حتی می تواند برای شما سرگرم کننده باشد.

برنامه ریزی حرف اول را می زند!

برای این که در دوران مسافرت از حضور کودکان بهترین استفاده را ببرید و خودتان هم خوش باشید و خستگی اذیت تان نکند، در اولین گام سفر تا آخرین قدم ها، باید حضور کودک را به عنوان یک جزء با اهمیت در نظر بگیرید. ابعاد مختلف سفر را در ذهن داشته باشید و برای برنامه ریزی کودک را سهیم بدانید. مقصد سفر، وسیله مسافرت، محل اسکان، هم سفر، تغذیه و…

برای سفر با کودکتان تصمیم بگیرید، به سوالاتی که در ادامه می آید فکر کنید و پس از دادن پاسخ درست به آن ها، عمل کنید. این کار در موفقیت شما در سفرتان اثر می گذارد.

برنامه زندگی والدینی که فرزند دارند مسلما با برنامه مجرد ها و زوج هایی که هنوز صاحب فرزند نشده یا فرزندان شان به قول معروف از آب و گل در آمده، متفاوت است. بنابراین اگر تصمیم به سفر دسته جمعی دارید، ابتدا درباره نحوه سفر، مدت زمان اقامت، برنامه هایی که از پیش برای این سفر تدارک دیده شده آگاه شوید. برای مثال فرزند کوچک شما تحمل اینکه پس از اقامت برای گشت و گذار به شهر های اطراف بروید را نخواهد داشت. بنابراین با آگاهی از برنامه دیگران می توانید برای همراهی با آن ها تصمیم بگیرید.

چمدان کودکتان را جدا ببندید

یکی از کار هایی که نباید به لحظه های آخر موکول کنید، بستن چمدان است! بله اگر شما یک مادر با فرزندی خردسال هستید و قصد سفر با کودک بازیگوش خود را دارید، هرگز بستن چمدان را به آخرین لحظاتی که پیش رو دارید، واگذار نکنید. در اینجا چند مورد از مهم ترین موارد را نام می بریم:

  • به امید آن که به مقصد رسیده و همه جا قرص و دارو و شربت وجود دارد، دارو های مورد نیاز یا حتی مکمل های غذایی فرزندتان را در منزل جا نگذارید. حتما دارو ها و مکمل های او را همراه ببرید. با توجه به شناختی که از فرزندتان دارید بردن برخی از دارو ها ضرورت دارد. مثلا برخی از کودکان در هنگام قرار گرفتن در ماشین دچار تهوع و سرگیجه می شوند پس برای این دست کودکان بردن داروهای ضد تهوع ضرورت دارد. و یا در سفرهای نوروزی به علت متغیر بودن هوای بهار، بردن داروهای سرماخوردگی و خصوصا تب برها ضرورت دارد. دارو های ضد اسهال و ضد استفراغ را هم از قلم نیندازید.
  • شناسنامه و دفترچه بیمه
  • آسپرین بچه و ضد آفتاب و دستمال مرطوب و چند بسته پوشک
  • سعی کنید به جای بردن کالسکه از روش های دیگری برای جا به جایی فرزندتان استفاده کنید. کریر ها و آغوشی های نوزاد بسیار راحت هستند و می توانند کمک بیشتری به شما کنند.
  • پتو و پستانک و پشه بند
  • اسباب بازی
  • شیر خشک و سرلاک
  • فلاسک کوچگ آب جوش
  • جعبه کمک های اولیه

لباس راحتی آشور

چندین لباس راحتی و پیش بند

برای کودک خود حتما چندین دست لباس راحتی ببرید. حتما لباس های راحت از جنس نخ پنبه به تن فرزند تان کنید تا خلق او تنگ نشود و راحت باشد. برای مشاهده و خرید لباس بچه آشور کلیک کنید.

همچنین از پیش بند غافل نشوید. می دانید که غذا دادن به کودک سخت است و کودک حتما لباس خود را کثیف می کند. در سفر برای جلوگیری از این قضیه دو الی سه پیش بند با خود ببرید.

برای دیدن مدل های متنوع و زیبای پیش بند برند تیک تاک کلیک کنید.

پیش بند برند تیک تاک

سفر با خودروی شخصی

اگر با خودرو شخصی سفر می کنید به هیچ عنوان کودک را در صندلی جلو ننشاید جای کودکان کوچکتر از 10 سال صندلی عقب و کودکان زیر چهار سال در صندلی مخصوص ماشین کودک است. شیشه ها و قفل های ماشین را چک کنید تا بچه ها نتوانند باز کنند و برای زمان خوردن و اشامیدن برای استراحت در جایی نگه دارید چرا که خوردن و آشامیدن هنگام حرکت خودرو باعث مشکلات بلع و آسیب به بچه ها می شود.سایه بان پنجره فراموش نشود؛ هم برای محافظت از نوزاد در برابر نور خورشید و هم برای به وجود آوردن فضایی تاریک برای خواب. ساک کودک را دم دست بگذارید.

خوب است بدانید که اگر کودک شما در سنی قرار دارد که می تواند بر روی صندلی های مخصوص کودکان بنشیند حتماً برای او یک صندلی مخصوص تهیه کنید. در این صورت به راحتی او را بر روی صندلی قرار داده و بدین ترتیب مراقبت کردن از کودک راحت تر خواهد شد.

سفر با هواپیما و قطار

سفر با نوزاد با قطار از جمله راحت ترین راه هایی است که می توانید انتخاب کنید.

یکی از نکاتی که در سفر با هواپیما باید به آن توجه داشت، محدودیت هایی است که در هواپیما ممکن است برایتان به وجود آید. معمولاً عوض کردن پوشک بچه و یا شیر دادن به نوزادان در این فضا ممکن است برای برخی از مادران کار سختی باشد؛ بنابراین سعی کنید برای مسافرت با این وسیله نقلیه مسیر های نزدیک را انتخاب کنید تا هم شما و هم کودکتان طی مسیر خسته نشوید.اگر قصد دارید مسافت های طولانی را با هواپیما طی کنید بهتر است مسیر هایی را انتخاب کنید که شما را مستقیماً به مقصدتان می رسانند. معطلی هایی که حین تعویض هواپیما برای کودک و مادر وجود دارد خسته کننده و آزاردهنده است. تا حد امکان پرواز شبانه رزرو کنید، چون کودکان به اندازه ی کافی خسته می شوند و هوا هم در حدی تاریک است که بتوانند راحت بخوابند.

نکته دیگری که حین سفر با نوزاد در هواپیما باید مورد توجه قرار دهید حفظ امنیت کودک است. گاهی ممکن است در اثر تکانش هایی که در هواپیما اتفاق می افتد، تعادل خود را از دست داده و نوزاد روی زمین پرت شود. برای جلوگیری از این اتفاق حتماً کمربند ایمنی خود را بسته نگه دارید. ساک کوچگی از وسایل ضروری کودک در کنار خود داشته باشید.هنگام تیک آف و لندینگ هواپیما، به فرزندتان شیر بدهید زیرااین کار باعث می شود که فرزندتان دچار درد گوش نشود. اگر نوزاد شما از شیر مادر تغذیه نمی کند، به او پستانک بدهید.

سفر با کودکان

در انتخاب غذا بسیار دقت کنید

والدین نباید فراموش کنند که سفر با کودکان شرایط خاص خود را دارد. بچه ها لطیف تر و حساس تر از آن هستند که بتوانند هر چیزی بخورند یا هرجایی بخوابند پس باید به این مساله دقت کافی شود. حتی توصیه می کنیم برای آشپزی کردن در سفر وسایل اولیه را به همراه داشته باشید تا کودکتان از تغذیه سالم تری برخوردار باشد و دایما مجبور نباشد از غذاهای بیرون تناول کند. هر چند این وضعیت برای مادرخانه قدری دشوار است اما به هر حال داشتن یک سفر سالم بسیار شادتر از سفری است که توام با بیماری و مسمومیت های مختلف باشد.

نکات آخر

  • در خاطر داشته باشید که ممکن است کودک در مواجهه اولیه با افراد غریبه راحت نباشد و در ساعات اولیه حضور در مقصد، در تعامل با افراد معذب باشد. اگر می خواهد به شما بچسبد، بدانید که این کار به او آرامش می دهد. بگذارید راحت باشد. باید به کودک زمان بدهید تا با محیط وفق پیدا کند و ترسش برای ارتباط با اطراف بریزد.
  • فرزندانتان را آماده کنید و در مورد مقصد به او توضیح داده و عکس های آن جا را نشانش دهید. می شود گفت هر کاری که او را به وجد می آورد انجام دهید. از کتاب هایی که در مورد مقصد نوشته شده، استفاده کنید. اطلاعات جاذبه هایی که برای کودکان جذاب است را یادداشت کرده و به برنامه سفرتان اضافه کنید. مکان ها و یا حتی غذا های خاص و ویژه مقصد سفر را به کودک معرفی کنید و او را برای ورود به محیط سفر آشنا کنید.
  • عادت خواب کودک را جدی بگیرید. اگر کودک شما عادت به خوابیدن در ساعت خاصی از روز دارد، در ایام سفر حواس تان باشد که به هم خوردن این عادت ممکن است بدخلقی و عدم سازگاری کودک را به همراه داشته باشد.